Vaga – Ljubavni horoskop za 2015.

vagaNajbolje ćete se slagati sa:
Rak, Vodolija, Strelac
Najgore ćete se slagati sa:
Škorpija, Vaga, Rak
Ljubavne prognoze za 2015.:
Kažu da će ljubavni aspekti Vaga dostići puni potencijal tokom 2015. tako da ćete biti okovani emotivnošču a samim tim i strašću, i šta reći sem – uživaćete u životu.
Ako zaboravimo svakodnevne čarke i rasprave, ove godine Vage koje su u brakovima i dužim vezama ne bi trebalo da imaju nikakvih problema, sem tokom avgusta kada su moguće manje smetnje od strane neke treće osobe (ništa što bi vas učinilo ljubomornim, možda neki dosadni prijatelji koji oduzimaju previše vremena, šef koji partnera previše “muči” itd). Godina koja će vam stvarno, što se emocija tiče, biti nezaboravna.
Oni koji su u vezama koje traju taman toliko da su spremne da se unaprede, mogu da razmišljaju o braku već čim prođe proleće, a oni koji bi da rade na proširenju porodice mogu da rade na tome već od kraja leta.
Slobodne Vage tačno znaju šta žele i toga će se držati, tražiće ono što žele i dok to ne pronađu neće biti zadovoljne potencijalnim avanturama. Dakle, biće prilika za avanture i vezice, ulazićete u njih, ali nećete biti zadovoljni dok ne upoznate onakvu osobu o kakvoj sanjate već duže vremena. A, da vas obradujemo, to je moguće već tokom proleća, najkasnije leta!
Da ponovimo još jednom, što se tiče ljubavi, drage Vage… možemo samo da vam poželimo da i na ostalim aspektima budete uspešni kao na ovome, i vaša godina će biti savršena! Srećno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.