Vaga – mesečni horoskop za avgust 2016.

vaga

Drage Vage,

Poslovne Vage u avgustu ulaze u period, kada će za njih nastati pozitivne promene i kada će vrlo promišljeno morati da odlučuju i naprave nove poslovne poteze. Naime, brzo kretanje vaša lične planete Venere, koja je prohujala kroz tri znaka, omogućilo je poslovnim Vagama, šire delovanje i stvorilo je uslove za dragocena poslovne kontakte i poznansta. Pridobićete podršku autoriteta i zato bi bilo za vas korisno. da se do 22. avgusta, smelo uključite u poslovne društvene grupe ili poslovni lanac, jer ovaj potez će vam već u avgustu doneti neočkivano dobaru finansijsku situaciju i znatno veći profit. Od 22. avgusta, kada Sunce promeni znak i uđe u Devicu i vašu dvanesto polje, povućićete se iz javnosti, da bi bolje osmotrili situaciju, doneli zaključke i napravili planove i strategiju za buduće korake i napredak vašeg biznisa.

Za zaposlene Vage, situacija u firmi je još uvek nejasna i zamarajuća. Bez obzira što vas ništa ne ugrožava, loša atmosfera pravi tenziju i imate utisak da se gubite u moru činjenica i predmeta, da dangubite i radite neefikasno. Pričuvajte se 20. i 21. avgusta da ne izgubite živce i eksplodirate, jer prisustvo planete Mars u vašem polju komunikacije, vrlo je izazovno. Srećna okolnost je da ste u milosti šefova i da vam se ovo neće zameriti. Vaš društveni život je u prvom planu i jedno novo poznanstvo na vas može uticati i zaintresovati vas za sticanje novog znanja iz domena alternativnih nauka.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Izlaskom Marsa iz Škorpije i vaše sedme kuće partnerskih odnosa, nestaje i ono najmanje zrno sumnje i ljubomore i vi sada osećate, da možete da se prepustite partneru i blagodetima obnovljenje ljubavi. Zbližiće vas zajednički užitak, strasti, dobro raspoloženje i ista intresovanja. Rado ćete zajedno provoditi divne avgustovske večeri van kuće i uživati uz tihu muziku u romantičnom ambijentu bašti restorana.

Avgust će takođe obeležiti intezivan društveni život, pa ćete često biti pozivani na skupove, večere i ćaskanje kod prijateljia. Harmonično!

savet_baner

Ako ste slobodni:

Letnji zanos i jedna romansa može ulepšeti leto usamljenim srcima Vaga, koje žude za partnerom. Ljubav se spontano desila, onda kada je niste tražili i to na jednom putovanju ili je na vas bacio oko, neko iz vašeg neposrednog okruženja. Sjajna ljubavna priča je započela iz potpune slučajnosti i vi ste opčinjeni šarmom jednog predstavnika znaka Strelca, lepotom jedne Device, direktnišću jednog Ovna i aristokratskom pojavom jednog Lava. Strast i ljubav će vas prodrmati do kosti, tako da ćete u drugoj polovini meseca zanemariti društvo i prijatelje i povući se u intimu i tajni svet imaginacije sa izabranikom-com svoga srca. Božanstveno!

Zdravlje:

Podržani energijom Sunca iz kompatibilnog znaka Lava u prve dve dekade avgusta, vi ćete se osećati fantastično. U ovom periodu izuzetak mogu biti samo one Vage, koje imaju hronične tegobe i koji treba da nastave sa prepisanom terapijom. Ipak, Neptun u Ribama, koji se kreće retrogradno i vladar je vaše kuće zdravlja, upozorava, da ne treba olako shvatati snagu vode i zato ne izazivajte sudbinu avanturističkim kupanjem u brzim rekama i neispitanim jezerima.

U poslednjoj dekadi avgusta, izražena je vaša dvanaesta kuća tajni i duhovnoti, tako da će se mnoge Vage okrenuti spiritualnom putu, religiji, meditaciji, jogi i drugim alternativnim tehnikama, koje dovode u ravnotežu emocije, duh i telo.

Srećni brojevi:
1, 2, 12, 23, 24

Mesečni horoskop preuzet sa sajta MesecniHoroskop.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *