Vaga – mesečni horoskop za Avgust 2017.

Posaovaga

Drage Vage,

Venera do 26. avgusta prolazi kroz vaše polje posla i karijere, što vam otvara mogućnost uspešnog polovanja u oblastima vezanim za lepotu, žene, kozmetiku, modu i prehrambenu industiju. Pokazivaćete više šarma i ljubaznosti u svojim nastupima. Kako prirodno imate talenat da se doterate tako da budete privlačni i da održavate korektne odnose, umećete da istaknete svoje kvalitete, a to će vam omogućiti efikasnije polovanje i pružiti vam priliku da ostvarite proboj na tržištu i napredak u karijeri. Budite pažljivi sredinom avgusta kada će Venera praviti izazovne aspekte sa Plutonom i Jupiterom. To će se nepovoljno odraziti na vaše sporazume i pregovore koji su u toku i na vaše odnose sa klogama na poslu. Na teškoće ćete nailaziti u pružanju raznih vidova poslovnih ugovora. U drugoj polovini avgusta budite pažljivi u javnim nastupima, u sklapanju novih poslovnih ugovora, kao i u pravnim aspektima vašeg posla, jer na tim poljima mogu iskrsnuti neočekivane teškoće. Krajem avgusta ćete ostvariti prednost nad konkurencijom i bolju saradnju sa osobama na visokom položaju.

Na polju novca je važno da se posvetite poboljšanju saradnje u svim vidovima vašeg posla. Umećete da na tom polju nastupate samouvereno, autoritativno, ali pazite da ne preterate i da iza vašeg nastupa stoje potvrđena postignuća i dokazi vaših radnih sposobnosti i veština. Ako vam pođe od ruke da poboljšate saradnju, to će poboljšati i priliv novca na vaš račun. Bićete u mogućnosti da ostvarite stabilnost u drugoj polovini meseca zahvaljujući povoljnim aspektima Marsa sa Jupiterom i Saturnom, što će vam doneti dobitke od ulaganja u trgovinu kvalitetnom i uvoznom robom, tehničkom robom, kao i kroz oblasti saobraćaja, komunikacija i saradnjom sa državnim institucijama i građevinskim preduzećima.

Nezaposlenim Vagama će biti otvorene mogućnosti da se zaposle na mestu koje odgovara njihovoj struci. Pokazaćete snalažljivost i veštinu poslodavcu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prijaće vam da se družite i da se zabavljate, bićete puni pozitivne energije i dinamični, što će prijati vašem partneru. Zajedno ćete praviti zabave u vašem domu na koje ćete pozivati zajedničke prijatelje, a isto tako ćete i vi njih posećivati. Bićete zainteresovani i za zajedničke odlaske na razne prijame i društvene manifestacije u čemu ćete oboje uživati.

Druga polovina avgusta će vam prijati za odlazak na zajednički odmor. U tu svrhu bi vam prijala poznata turistička destinacijau inostranstvu gde biste osim dobrog provoda i bogatog sadržaja, mogli da posećujete muzeje i istorijska mesta. Izleti i vikend putovanja bi vam prijala ukoliko ste već bili na odmoru. Zajednički odlazak u bioskop takođe.

Ako ste slobodni:

Jedno poznanstvo vas duže vreme intrigira. Radi se o osobi sa kojom se često družite i izlazita, a sa kojom se dobro razumete. Ona vam je podrška kada vam nešto zatreba, uvek je tu da vam pruži dobar savet i njena blizina vam prija. Primećujete da prema vama pokazuje više od prijateljstva, a i ona se vama dopada i privlači vas. Ako pređete granicu prijateljstva, nema povratka na staro. Na sreću, otkrićete vrlo brzo da su simpatije obostrane i da je veza moguća.

Starije Vage će biti u mogućnosti da započnu novu emotivnu vezu ali će naići na neočekivanwe okolnosti koje mogu da im pokvare planove. Ne žurite dok bolje ne upoznate osobu koja vam se dopada. Ona ima skrivene motive ka vama.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


Zdravlje

Praktikujte svakodnevne relaksacione vežbe. Joga, tai-chi i slične orijentalne vežbe, kao npr. tibetanske, a koje možete praktikovati sami ili pod vođstvom kvalifikovanih instruktora, pokazaće se kao odlične za poboljšanje vašeg imuniteta ali i raspoloženja. Bićete ispunjeni pozitivnom energijom, što će ujedno pojačati vašu otpornost na stres.

Zdrav i pravila ishrana je neophodna da bi vaše zdravlje bilo i ostalo stabilno. U tu svrhu vam se preporučuje da konzumirate sveže voće u većim količinama. Posebno voće bogato vodom i vitaminima, kao što su grožđe, dinja i ananas. Povrće i meso uzimajte umereno, isto kao i žitarice, a pojačajte unos mlečnih proizvoda, posebno jogurta.

Srećni brojevi: 7, 12, 16, 21, 26

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.