Vaga – mesečni horoskop za Decembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaovaga

Drage Vage,

Venera, vaš vladar, ulazi 1. decembra u znak Strelca i vaše polje komunikacija. Pokazivaćete više ljubaznosti, prilagodljivosti i snalažljivosti u poslovnim pregovorima. Od 3. do 20. decembra će Merkur biti retrogradan u vašem polju komunikacija, pa je važno da se usmerite na nastavak ranije započetih pregovora, umesto da započinjete nove. Takođe je potrebno da pregledate detaljno vaše planove, kako biste primetili i ispravili greške koje mogu da vam donesu teškoće. Potrebno je da se drugačije organizujete. Očekujte u ovom periodu nesporazume u komunikaciji, kašnjenje pošiljki, gužve u saobraćaju, kvarova vozila i komunikacijskih uređaja. 10. u mesecu će Venera praviti kvadrat sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju usluga. Izbegavajte bavljenje bilo kakvim sumnjivim i nelegalnim poslovima. Bićete dekoncentrisani i nerealno ćete sagledavati svoje mogućnosti, što vam može naneti štetu. Sredinom meseca će Merkur praviti konjunkciju sa Venerom. Uspećete da postignete dogovor oko jednog važnog projekta, čime ćete uspešno završiti poslovnu godinu.

Mars koji vlada vašim poljem novca pravi 1. decembra opoziciju sa Uranom i donosi vam neočekivane troškove, što će znatno umanjiti saldo na vašem računu i dovesti do privremenog prekida jednog projekta usled nedostatka sredstava. 6. u mesecu Merkur pravi sekstil sa Marsom i Mars pravi sekstil sa Saturnom. Uspećete da se dobro organizujete i efikasnim akcijama ostvarite dovoljan protiv da većim delom pokrijete minus na računu i tako uspostavite finansijsku stabilnost. 9. decembra Mars ulazi u znak Škorpiona, gde je u sedištu i snažan. To će vam omogućiti da se finansijski oporavite i da do kraja meseca ostvarite dobitke iznad očekivanja. Koristi ćete imati od investiranja u industriju i medicinu.

Nezaposlene Vage će biti promenljive sreće u traženju posla. Dešavaće vam se da budete pozvani na razgovor u vezi novog posla ali da ne prođete u drugi krug.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars vlada vašim poljem ljubavi i braka. Kako 1. decembra pravi opoziciju sa Uranom, to vam može doneti ozbiljne nesuglasice i razilaženja u odnosima sa voljenom osobom. Neočekivano će iskrsnuti problemi koji će moći da se rešavaju jedino pristankom na kompromis. Budite otvoreni na razgovore i rešavanje onoga što ste zapostavljali u vezi.

Kriza na koju ćete nailaziti, staviće vašu emotivnu vezu na ozbiljna iskušenja. Na sreću, bićete dovoljno motivisani i vešti da se suočite sa problemima i prevaziđete ih. Do kraja decembra ćete biti u prilici da dokažete partneru da vam je stalo do vaše veze i umećete da pokažete iskrene namere, ljubav i pažnju. Sklad ćete postići krajem meseca.

Ako ste slobodni:

Ako ste nedavno raskinuli emotivnu vezu, biće vam teško da se pomirite sa tim i tragaćete za načinom da obnovite tu vezu. Pokušavaćete da na bilo koji način kontaktirate bivšeg partnera, da ga navedete na razgovor ili da igrate na kartu strasti. Vaši pokušaji će nilaziti na zid. Sredinom meseca ćete upoznati osobu koja će vam dati do znanja da joj se dopadate. U drugoj polovini meseca ćete početi da izlazite, a krajem meseca se može dogoditi da započnete novu vezu.

Starije Vage će privući jedna osoba svojim izgledom i daće im do znanja da može nešto da bude između njih. Ubrzo ćete shvatiti da su seks i avantura najviše čemu možete da se nadate. Pristaćete na tu kombinaciju i uživati u provodu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


Zdravlje

Vaše opšte zdravstveno stanje će biti većim delom stabilno. Održavaćete svoju kondiciju fizičkim vežbama, a bićete zainteresovani i za program koji vam se nudi u teretani ili u joga centru. Koristilo bi vam da odete na masažu. Izbegavajte hladna i vlažna mesta, kao i duži boravak na kišnom i vetrovitom vremenu.

Pojačajte ishranu ribom, morskim algama i pšeničnim klicama. Mleko i mlečne proizvode, posebno sireve i jogurt konzumirajte svakodnevno. Potrebno vam je više tečnosti, pa možete piti više zelenog čaja, kombuhu i kefir. Od voća vam odgovaraju jabuke i ananas. Izbegavajte alkoholna pića i smanjite unos kafe, testenina, hleba i mesa.

Srećni brojevi: 6, 13, 15, 18, 24

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.