Vaga – mesečni horoskop za mart

vagaPosao:
Vagama se smeše Mars u Ovnu tokom marta kao i Venera u kući Bika krajem meseca, pa bi to mogao da bude dobar znak za nove prilike na radnom planu. Ako ste na nekoj rukovodećoj poziciji ovo bi moglo da predstavlja potpisivanje nekog novog ugovora ili početak neke nove saradnje, rada na novom projektu, a ako ste radnička klasa kao većina nas, ovo znači dobar mesec, miran i stabilan mesec tokom koga bi vaš rad trebao da prođe zapaženo, a samim tim da se nametnete za unapređenja, bonuse, povišice. Iskoristite sve prilike koje vam se pruže, čak i one za koje mislite da nisu preterano interesantne, pošto je svaka prilika dobrodošla, a najmanji pomaci i pozitivni rezultati uskoro bi mogli da porastu u ogromne. Isto važi i za studente, sad možete da počnete da spremate teže ispite, one od kojih bežite već duže vremena, dobre ocene će sigurno biti zagarantovane uz malo truda.
Što se finansija tiče – ovaj mesec standardno, gledajte da se ne uvlačite u nikakva dugoročn ulaganja tipa kupovine bilo čega na kredite, čekove, rate.. ne treba da se uvaljujete u dugoričnije stvari, bar do kraja marta.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Ako ste planirali tokom ove godine neke pomake u vašim vezama, tipa stupanje u bračne vode ili proširenje porodice, i ako do sada niste napravili plan, e pa pravo je vreme za to. Parovi koji još uvek nisu u braku, a duže vremena su zajedno, ovaj mesec bi trebalo da isplaniraju budućnost, tj prve korake ka ljubavnoj budućnosti. Oni koji su to pregurali pa su u braku, ovaj mesec mogu da uživaju u plodovima ljubavi i ljubavnih užitaka, znate i sami na šta mislimo. Opustite se i dajte se malo više partneru, ne dozvolite da porodične ili poslovne obaveze utiču na vašu vezu. Izlazite što više, duge šetnje će vam i te kako prijati.

Ako ste slobodni:
Ovaj mesec treba da potražite potencijalnog partnera negde na otvorenim mestima, bukvalno na ulici, u kafićima, klubovima. Tu su vam najveće šanse za otvorenu komunikaciju, za razgovore, za muvanje. Ako ste od onih koji gomilaju sajtove za upoznavanje na kompjuteru, znajte da samo gubite vreme, ugasite kompjuter, idite napolje i upoznajte nekoga zbog koga će vam srce zaigrati. Kraj kompjutera to nećete uspeti ovaj mesec. Provodite što više vremena sa prijateljima, postoji šansa da oni poznaju osobu koju tražite ceo život.

Zdravlje:
Ako ste bili depresivni od početka godine, ako ste konstantno neraspoloženi, krajem meseca je dobar period da očistite dušu najboljim lekovima – šetnjama po prirodi, kraj vode, a ako ste u mogućnosti par dana odmora na planini bi vam savršeno odgovaralo. Potrebno vam je da provodite što više vremena na čistom vazduhu, na suncu, u prirodi, prijaće vam i fizički i psihički. Ako ste imali problema sa glavoboljama koje ste morali da rešavate tabletama preporučujemo vam da posetite lekara i sa njim porazgovarate o zdravestvenim problemima, možda vas nešto muči a da toga niste svesni, a stručno lice će odmah da nađe lek za to. Pripazite se povreda u gornjim ekstremitetima.

Srećni brojevi:
8, 14, 19, 21, 29

savet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.