Vaša iskustva

Do sada sam simala iskustva sa brojnim stučnjacima iz ovoga polja, ali Andrea je nešto posabno. Svaki put kada se dopisujem sa njom osećam se mnogo bolje. Jedva čekam da je upoznam uživo!

Jovana Potić

Ne znam da li ćete ovo objaviti, ali svaka čast gospodinu Petru, sve što sam ga pitao odgovorio je i to baš onako kako je trebalo da bude. Preporučio sam ga već svojim prijateljima! Samo tako nastavite, veliki pozdrav od Kekića!

Dušan Kekić

Poslala pitanje, dobila odgovor, uradila ono što mi je savetovano… presrećna sam. Puno poljubaca od Svetlane!

Svetlana Mitrović

Odlična usluga, stvarno sve pohvale. Kad god mi je potreban savet javim se ili Zorici ili Petru, i uvek su tu da mi pomognu. Veliki pozdrav od Ivane!

Ivana Dabić, Novi Sad

Posle dosta konsultacija sa skoro svim astrolozima, dobio sam savjet da prestanem sa poslom koji sam godinama razijao. I na kraju se ispostavilo da je to najbolji savijet koji sam mogao da poslušam. U početku nisam vjerovao, ali vrijeme je pokazalo da je to što sam radio totalni promašaj, ali na sreću, na vrijeme sam odustao. Hvala ljudi

Vedran

Postala sam zavisnik, svake sedmice se konsultujem sa Petrom, i njegovi saveti su uvek na mestu, Hvala Vam na svemu 🙂 Pozdrav od Kaće

Kaća

Ako i vi želite da podelite dobra, ili možda loša iskustva sa nama, pošaljite ih putem kontakt formulara i sigurno će biti objavljeni!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.