Vodolija – mesečni horoskop za Avgust 2017.

Posao

Drage Vodolije,

Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere prolazi kroz vaše polje javnosti i partnerstava tokom celog avgusta, a uz njega je i Sunce koje će tu biti do 22. u mesecu. Ovo će vam pojačati motivaciju i činiće vas istrajnim u pronalaženju jednog ili više poslovnih partnera sa kojima biste mogli da zaključite unosne sporazume, ugovore i saradnju na duži rok u oblastima vaše struke. Kao poslovni partneri bi vam najviše odgovarale osobe koje su na centralnom ili visokom poslovnom položaju i koje imaju već dokazan autoritet na tom polju, ali ćete morati da se zaista dokažete kako biste mogli da ih pridobijete. Vi sami ćete biti uspešni u vašim javnim nastupima gde ćete uspeti da privučete pažnju potencijalnih klijenata. Umećete da predstavite svoje poslove i da time napravite sebi dobru reklamu. 13. avgusta će Sunce praviti trigon sa Saturnom. Iskoristite ovaj aspekt da pridobijete za saradnika firmu koja stabilno posluje i postiže velike uspehe, a sa kojom već duže vreme pokušavate da ostvarite saradnju. Ovog meseca vam se pruža povoljna mogućnost za uspeh.

Potrudite se da održavate relativno stabilnu situaciju na polju novca i izbegavajte ulazak u velike investicije. Merkur prolazi kroz vaše polje platnog prometa, a kako će od sredine avgusta biti retrogradan, najvažnije će biti da se potrudite da bar jednim delom rešite vašam zaostala dugovanja prema poveriocima. Povoljnija situacija vas očekuje 10. avgusta kada ćete uspeti da veštim potezima dođete do značajnijeg dobitka. Sredinom meseca budite pažljivi jer ćete nailaziti na prepreke i zastoje na koje nećete kpći da utičete. Druga polovina avgusta vam je na poslovnom polju stabilnija jer će vas pratiti većinom povoljni planetarni aspekti, što će se povoljno odraziti i na vaše finansije.

NezaposleneVodolije će imati dobre šanse da dobiju novi posao u oblastima prodaje i oglašavanja. To će u početku biti honorarni posao i biće vam potebno da se dokažete.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars i Sunce koji prolaze kroz vaše polje braka i odnosa činiće vašeg emotivnog partnera zahtevnijim nego obično. Njegova će biti inicijativa i biće sklon da vam nameće dominaciju. Potrebno je da se ne povlačite, već da i vi imate predloge u vezi zajedničkog vremena. Samo tako ćete moći da održavate vaš odnos skladnim.

Druga polovina avgusta će vam biti vrlo dinamična i oboje ćete uživati u zajedničkom provodu. Izleti u prirodu tokom vikenda, druženje sa zajedničkim prijateljima, odlasci na zabave i društvene manifestacije, kao i sve drugo što zajedno možete da osmislite poboljšaće vašu vezu. Uspevaćete da se uskladite i da jedno drugom budete od podrške.

Ako ste slobodni:

Iskoristite avgust za letnje avanture kao i za druženje i provod sa prijateljima. Više će vas zanimati nešto što je zabavno, dinamično i prolazno, nego što ćete biti zainteresovani za ulazak u ozbiljnu vezu. Vašu pažnju će privlačiti osobe koje umeju da se istaknu na neki način. prvenstveno svojim izgledom, a zatim i snažnom, dominantnom ličnošću. Jedna osoba će vam predstavljati izazov i neće vam biti lako da je osvojite ali ćete uspeti i bićete zadovoljni kasnijim provodom.

Nešto starije Vodolije će biti strastvene prirode i pomalo nestrpljive. Osoba koja vam se dopada će pred vas stavljati velike izazove, što vama neće prijati, pa lako možete da odustanete. Moguća je kratka i prolazna avantura.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Venera tokom avgusta prolazi kroz vaše polje zdravlja, pa bi vam koristilo kada biste više pažnje obratili svom izgledu. Izbegavajte duži boravak na jakom suncu i koristite kreme za zaštitnim faktorom za kožu. Osetljivost na stresne okolnosti će vam biti pojačana, pa su moguće povremene psihosomatske smetnje. Krvni pritisak može da vam varira.

Zdrava ishrana će doprineti da vaše zdravlje bude stabilnije. U tu svrhu je potrebno da pojačate kalorije tako što ćete konzumirati više mesa, prvenstvno junetine, a zatim i piletine ali izbegavajte pečeno i pohovano, već kuvano. Uz meso jedite što više povrća, kakp presnog tako i kuvanog. Žitarice, pšenične klice i mleko pojačajte takođe.

Srećni brojevi: 6, 14, 17, 22, 25

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.