Vodolija – mesečni horoskop za decembar 2016.

vodolija

Posao

Drage Vodolije,
U decembru, poslovna i finansijska situacija će se postepeno stabilizovati za vas Vodolije, koje ste u privatnim vodama. U vašem znaku su dve planete, Mars i Venera, koja će ući u vaš znak 7. decembra, tako da ćete imati podršku planeta za prosperitet vašeg biznisa. Dobićete samopouzdanje, i veću inicijativnu energiju za pokretanje novih poslova. Diplomatijom, svežim idejama i komunikacijom uspećete da proširite posao i tržište. Planeta vašeg polja finansija Neptun je još od 20. novembra krenula direktno i već se tada nagovestilo finansijsko poboljšanje. U ovom mesecu u poslednjoj dekadi u potpunosti ćete oporaviti i stabilizovati finansijsku situaciju. Posebno će prosperirti poslovi vezani za medicinu, alternativnu medicinu, umetnost i visoku tehnologiju. Ovaj period je takođe idealan za mlade preduzetnike da pokrenu biznis.
Zaposlene Vodolije treba da se u ovom mesecu uzdrže od konflikta sa kolegama, sa kojima nisu istomišljenici. Mars u vašem znaku čini će da brže gubite živce. Ulaskom 7. decembra tranzitne Venere u vaš znak, miriće vam se temperament. S druge strane vi ćete u ovom periodu pokazati i svoju pozitivnu stranu, kao što je humanost, požrtvovanost, socijalnu pravdu i spremnost da kad god je potrebno drugima pomogne. Neće vam biti teško da ostajete prekovremeo da radite, pogotovo u cilju opšteg intresa. Veliki trud, koji ste uložitli nesebično za druge, doneće vam veću popularnost u kolektivu i među klijentima. Opustićete se na novogodišnjoj proslavi u firmi uz čašicu i zalogaj sa kolegama i poslovnim saradnicima.
Tokom prve dve dekade decembra nezaposlene Vodolije imaće prilike da dobiju posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Dinamičan i vrlo društven period očekuje Vodolije, koje su u braku ili dugim vezama. Bićete angažovani oko proslava, porodice i prijatelja. Odnos sa vašim partnerom je vrlo harmoničan i oboje nalazite zadovoljstvo oko priprema i šopinga za praznike. Nećete zaboraviti ni one najstarije i usamljene članove porodice i prijatelje i priredićete im radost za praznik svojom posteom i poklonom. Mnogi parovi, koji su u dužim vezama, će se odlučiti da se venčaju, pa će ovo učiniti mesec posebnim. Većina Voolija će Novogodišnje veče provesti u domaćoj atmosferi sa prijateljima. Opustite se!

savet_finansije_baner

Ako ste slobodni:
Vaše jedanaesto polje prijatelja je naglašeno sve do 21. decembra, tako da ćete biti uključeni u grupne aktivnosti i intezivno se družiti sa velikim brojem poznanika i prijatelja. Izgledate fantastično i iskričavo, jer je planeta Venera je u vašem znaku od 7. decembra, a i ona je tu da vam donese ljubav u život. Neko ko je do sada bio samo prijatelj, može postati izabranik-ca vašeg srca ili će to biti neko sa kim već duže vreme ćaskate preko društvenih mreža. Privući će vas jedan predstavnik znaka Strelaca, Jaraca, Bliznaca ili Lava. Pokrenuti emocijama u poslednjoj dekadi decembra povućićete se u intimu i kuću. Neki veći planovi za proslavu noogodišnje noći će otpasti i vi ćete se prikloniti proslavi sa manjem društvu na kućnoj zabavi, zaljubljeni i srećni!

Zdravlje

U decembru povoljne planetarne prilike će uticati da se vaša zdravstvena situacija poboljša i da nestanu tegobe, koje su vas u prošlom mesecu mučile. Puni energije i poleta izgledaćete blistavo, a starije generacije podmlađeno.
Međutim pod uticajem jake dvanaeste kuće tajni i snova, mogući su košmarni snovi i nesanica. Kako su Vodolije pobornici prirodne medicine, najverovatnije je da će primeniti lek na prorodnoj bazi. Za preporuku su homeopatski lekovi, biljne tinkture i čajevi, relaks masaža, masaža vrata i glave i aroma terapija.

Srećni brojevi:

2, 12, 13, 21, 22

Mesečni horoskop preuzet sa sajta MesecniHoroskop.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *