Vodolija – mesečni horoskop za Decembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

DrageVodolije,

Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere 1. decembra pravi opoziciju sa Uranom, što će vam neočekivano otežati pregovore oko novog poslovnoh projekta koji planirate uskoro da pokrenete. Potrebno je da budete otvoreni na kompromise kako biste dobili željenu podršku. 6. decembra će Merkur praviti sekstil sa Marsom, dok će Mars praviti sekstil sa Saturnom. Pružiće vam se prilika da poboljšate saradnju sa inostranim partnerima i da skopite unosan ugovor u vezi dugoročne saradnje na polju trgovine uvoznom robom. 9. decembra Mars ulazi u znak Škorpiona gde je snažan i u sedištu, a to je ujedno i vaše polje posla i karijere. Pokazaćete svoje rukovodeće sposobnosti i umećete da se postavite kao vođa u poslovima koji podrazumevaju timski rad. Vaš autoritet će biti pojačan. Radne zadatke ćete obavljati precizno i efikasno. To će vam omogućiti da učvrstite svoje pozicije i da odete prestignete konkurenciju. To vam može doneti unapređenje. Poslovnu godinu ćete završiti sa većinom ispunjenih ciljeva i sa priznanjem od strane nadređenih.

03. decembra će Jupiter koji vlada vašim poljem finansija praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju novca. Vaša intuicija će biti pojačana i imaćete dobar osećaj kako da usmeravate vaš novac, u šta je najbolje da investirate i umećete da racionalno raspoređujete svoje prihode i rashode. Ovo vam je najbolje šansa u ovom mesecu da ostvarite veće dobitke. 12. decembra izbegavajte finansijske rizike jer nećete moći dobro da ih procenite zbog kvadrata koji će Venera praviti sa Neptunom. Loša procena bi vam nanela gubitke. Druga polovina decembra će vam biti povoljna za zaradu, što ćete umeti da iskoristite, pa ćete kraj godine dočekati da pozitivnim saldom na vašem računu i sa vanrednim dobitkom.

NezaposleneVodolije će imati dobar osećaj kada i gde da konkurišu za dobijanje novog posla, što će im otvoriti šanse da se zaposle na mestu koje im donosi i dobru platu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi i braka praviće 3. decembra kvadrat sa Neptunom. Između vas i vašeg emotivnog partnera doći će do nesporazuma i nesklada. Nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva, a pojaviće se i nešto što ste prećutkivali i skrivali jedno od drugog što će narušiti vaše međusobno poverenje. Doći će do zahlađenja u vezi.

U drugoj polovini decembra ćete se truditi da razrešite nesuglasice. Kada Sunce i Venera bude pravili konjunkciju sa Saturnom, u trećoj dekadi meseca, uspećete da postignete ravnotežu i stabilnost. Novogodišnje praznike ćete dočekati zajedno i potrudićete se da nesuglasice ostavite iza sebe. Partneru ćete pružati nežnost i i iskrena osećanja.

Ako ste slobodni:

Interesovaće vas izlasci i provod više nego ulazak u novu emotivnu vezu. Sredinom decembra ćete upoznati osobu koja će vas privući svojom vedrinom, osećanjem za humor i optimiznom. Naći ćete dosta zajedničkih tema za razgovor. Pojaviće se i osoba sa kojom ste ranije bili u vezi i predložiće vam da obnovite vezu. Osećaćete se između dve vatre i biće vam teško da odlučite i izaberete. Krajem decembra ćete se ipak odlučiti za novo iskustvo umesto za obnovu stare veze.

Nešto starije Vodolije će pažljivo planirati kako da osvoje osobu koja im se sviđa. Ako vam se plan ne bude odvijao onakako kako biste želeli, pokušaćete da bar novogodišnje veče provedete zajedno, u istom društvu. To će vam uspeti.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti pomalo osetljivo, pa je potrebno da se više krećete radi bolje kondicije, kao i da izbegavate vetar i kišu. Veći deo meseca ćete se osećati umorno zbog obaveza kojima ćete biti opterećeni, pa se preporučuje i više odmora, a najviše od svega vam je neophodna svakodnevna psihofizička relaksacija. Joga vežbe bi vam bile najbolje rešenje.

Dobro bi bilo da ishranu pojačate sa više kalorija. U tu svrhu uzimajte više mesa i ribe, kao i povrće koje u sebi sadrži vitamine i proteine. Kupus, cvekla, brokoli, spanać i bundeva će zadovoljiti potrebe vašeg organizma. Slatkiše možete da konzumirate ali umereno. Isto se odnosi na hleb, kafu i mlečne proizvode. Potreban vam je B i E vitamin.

Srećni brojevi: 4, 6, 15, 19, 27

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.