Vodolija – mesečni horoskop za Februar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

DrageVodolije,

U prvoj dekadi februara će Merkur, Sunce i Venera prolaziti kroz vaš znak. Bićete u mogućnosti da se istaknete u oblastima menadžmenta, u planiranju, dogovorima i organizaciji predstojećih projekata, kao i u oblastima dizajna. Sa saradnicima ćete imati dobro organizovane odnose i umećete da se postavite korektno i ljubazno u odnosima sa sklijetima, radnim kolegama i uopšte osobama koje srećete kroz posao. Očekuje vas mnogo izazova jer će sve ti planete praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To će izazivati teškoće u vezi finansiranja važnih radnih zadataka, ometaće odnosa sa saradnicima i timski rad. Izložiće vas opasnosti od uklaska u preterane rizike koje bi vam mogle naneti gubitke, a sve to može negativno uticati na vaš ugled i dovesti do nepoverenja vaših klijenata u vašu stručnost. U drugoj polovini februara biće neophodno da se usmerite u rešavanje svih navedenih teškoća, što će od vas zahtevati taktičnost i dobru koncentraciju. Uspeh ćete ostvariti u saradnji sa institucijama zatvorenog tipa.

Potrebno je da više vremena izdvojite za rešavanje finansijskih pitanja jer će aktuelni radni zadaci zahtevati veća novčana ulaganja, a za sve što je neophodno nećete imati dovoljno sredstava. Nije sada povoljan period da se zadužujete, osim kada se radi o manjim sumama koje možete da dobijete na kraći rok i za to vreme da budete sigurni da ćete moći da pokrijete dugove i izdatke. Naći ćete se u situaciji gde ćete biti primorani da uđete u neki vid finansijskog rizika, pa je potrebno da imate u vidu da vam se nepromišljeni i veći rizici neće isplatiti, već će vam doneti teškoće i gubitke. Usmerite se samo na ono za šta možete da izdvojite sredstva. Nove investicije vam za sada nisu povoljno postavljene, pa ih izbegavajte.

Nezaposlene Vodolije će se naći pred komplikovanim zahtevima od poslodavca u pogledu dokazivanja kompetentnosti za radno mesto na koje konkurišu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Posvetite više pažnje planiranju zajedničkih ciljeva u odnosima sa partnerom. Sunce koje vlada vašim poljem braka i ljubavi praviće kvadrat sa Jupiterom i doneće vam neslaganja u vezi zajedničkih ciljeva. Imaćete nove ideje kako da to rešite, što će vam pomoći da poboljšate komunikaciju i razumevanje između vas i vašeg partnera, na obostranu radost.

  1. februara će Merkur praviti konjunkciju sa Suncem, što će uneti više aktivnosti u vašu vezu i motivisati vas da više vremena provodite u razgovorima sa partnerom o zajedničkom životu i međusobnim očekivanjima u vašoj vezi. U većini predloga ćete se usaglasiti i potruditi se da ih ostvarite. Imaćete više zabave i izlazaka, što će vam prijati.

Ako ste slobodni:

Nedavni susret i upoznavanje sa osobom koja vam je privukla pažnju nastaviće se u februaru vašim predlogom da izađete zajedno i potrudićete se da tu osobu bolje upoznate. Oboje ćete zaključiti kako imate slična interesovanja i kako vam prija kada ste zajedno. Počeće da se bude emocije između vas dvoje. S druge strane, još uvek niste raščistili sa osobom sa kojom ste prethodno prekinuli vezu. To će vam praviti smetnju da uđete u novu vezu. Nova veza bi bila bolji izbor.

Nešto starije Vodolije će postati predmet pažnje i interesovanja osobe koja je zanimljiva i po nečem originalna, a koja će im se svideti. Ako želite da uđete u vezu koja bi mogla da bude ono što vam je potrebno, potrudite se.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Potrebno je da se pridržavate zdrave ishrane kao i da izbegavate preterivanja u životnim uživanjima. Biće vam osetljivi zglobovi i kosti, a moguća je i slabija cirkulacija. Krvni pritisak će vam varirati. Bilo bi poželjno da radi preventive prekontrolišete krvnu sliku. U drugoj polovini februara će se vaš imunitet poboljšati i zdravlje će vam biti stabilno.

Potrebna vam je ishrana koja sadrži vlakna. To su ovas, ječam, grašak i boranija. Od voća će vam prijati avokado, jabuke i banane. Od povrća uzimajte u većoj količini brokoli, šargarepu i sočivo. Za dodatak ishrani su vam korisne čia  i lanene semenke, badem i cerna čokolada. Umanjite unos belog hleba, testenina i šećera. Mleko uzimajte umereno.

Srećni brojevi: 7, 10, 18, 22, 24
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.