Vodolija – mesečni horoskop za februar

vodolijaPosao

Trenutno ste pasivni i radite sve što vam kažu. Ništa vas posebno ne uzbuđuje i ne inspiriše, tako da ste u narednom periodu puka mašina. Ali, i to je ok. Vi ste vredni, a to je najvažnije. Kreativnost, koja je trenutno na pauzi, dolazi posle nekoliko nedelja tek. Samo nastavite vi sa svojim vrednim odrađivanjem datog posla i niko vam neće moći da nađe zamerku. Pazite se da ne upadnete u zamku nemogućnosti da kažete “ne”. Imajte stav i osetite kad počnu da vas iskorišćavaju.
Ljubav
Ako ste u vezi
Vaša ćudljivost je uvek bila ta koja narušava odnose. Nešto vam ne da mira da pustite vezu da lepo i mirno teče, vi kao da volite da “drmate kavez”. Zapravo ste uplašeni kolotečine. Stabilnost vas užasava. Vi ne verujete u nju. Ona, po vama, nešto sprema. To je, opet po vama, zatišje pred buru. Dajte šansu miru da vam pokaže da je dobronameran. Mučite voljenu osobu i sebe, a nema potrebe.

Ako ste usamljeni

Veoma ste se zaljubili tokom praznika i ta opsesija traje zabrinjavajuće dugo, i trajaće, jer tu osobu nećete sresti ovog meseca, a vi se nećete ohladiti. Naredni susret biće iznenadan, rukovaćete se sa tom osobom, gledajte je u oči pritom, ne sklanjajte pogled, budite hrabri, pokažite i tim pogledom vašu želju za zbližavanjem. Zadržite ruku u ruci malo duže. Pazite da ne izgledate očajno. Imate dovoljno vremena da se naučite samokontroli. Vežbajte mimiku pred ogledalom.

Zdravlje

Postali ste hipohondrični. Svaka boljka traži publiku. Naprosto ste dosadili kuknjavom. Nije vam ništa. Osim viška energije, a i kilograma!

Srećni brojevi

2,4,9,15,78

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.