Vodolija – mesečni horoskop za Januar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

DrageVodolije,

Tokom januara će Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere prolaziti kroz znak Škorpiona, gde je u sedištu. Osećaćete pojačanu motivaciju i bićete takmičarski nastrojeni u svom poslu. Umećete da mudro planirate svoje poteze i pokazivaćete strpljivost i taktičnost ali i veliko lukavstvo, što će vam omogućiti da se probijete ispred konkurencije. 7. januara Mars pravi konjunkciju sa Jupiterom, što će vam otvoriti mogućnosti da započnete plodnu saradnju sa tehnološkim institutima, zdravstvenim ustanovama, bankama, osiguravajućim i akcionarskim društvima. Započećete i pregovore iza zatvorenih vrata u vezi važnih projekata koji će uključivati šire vidove saradnje i velike investicije. Uspevaćete da se prilagodite raznim izazovima koji vas očekuju ida pronalazite efikasna rešenja. 10. januara će Sunce praviti sekstil sa Marsom, što će poboljšati vaše rukovodeće sposobnosti i omogućiti vam da se istaknete u svom poslu. Imaćete uspeha u svemu što je povezano sa radom u institucijama zatvorenog tipa, kao i u trgovini robom iz uvoza.

Na polju novca će vam januar biti mesec koji će vam pružiti povoljne šanse da uvećate svoje prihode. 8. januara će Sunce i Venera praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca. Deo zarade će vam pristizati kroz tajne kanale, u gotovini iz ruke u ruku. Drugi deo ćete dobijati preko zarade od ranijih investicija, kao i preko regularnog dela koji vam pristiže od posla kojim ste bavite. Ukoliko imate nekretnine, njihova vrednost bi mogla da poraste. 16. januara će Jupiter praviti sekstil sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da značajno uvećate svoju zaradu kroz mudro osmišljene finansijske poteze. Ono što ste pripremali u tajnosti da biste pretekli konkurenciju doneće vam dodatne dobitke.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da nađu dobro plaćeni posao, ali to neće biti stalni posao, već nešto tipa rada “na crno”. Bićete zadovoljni uslovima i zaradom.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Na početku januara će Sunce koja vlada vašim poljem braka i ljubavi praviti sekstil sa Neptunom. Bićete romantični, što će predstavljati nešto novo i neuobičajeno u vašem pristupu voljenoj osobi. Vašem partneru će ta promena prijati. Posvetićete se zajedničkim ciljevima. Pružiće vam se mogućnost da odete na vikend putovanje u inostranstvo.

  1. januara će Sunce praviti sekstil sa Marsom, što će uneti više dinamike i senzualnosti u vašu vezu. Na svog partrnera ćete delovati podsticajno. Uživaćete u intimnim trenucima. Sredinom meseca nailazićete na neočekivane nesuglasice. Moguće su prepirke. To je prolazno i neće vam doneti veće probleme ali pazite da ne izgovarate teške reči.

Ako ste slobodni:

U januaru ćete biti privučeni tajnom ljubavi. Jedna osoba koja nije slobodna će vam prići i ostaviti snažan utisak na vas. Počećete da se češće viđate na diskretnim mestima, daleko od pogleda javnosti ili osoba koe bi mogle da vas vide zajedno. Ono što će započeti kao neobavezno druženje, ubrzo će se razbuktati u strastvenu tajnu vezu, punu erotskog naboja. Dodatno uzbuđenje će vam predstavljati činjenica da ste u tajnoj vezi i u opasnosti da to bude otkriveno.

Nešto starije Vodolije će biti sklone povučenosti. Bićete nezainteresovani za ulazak u emotivnu vezu i više ćete vremena provoditi baveći se sopstvenim planovima, poslovima i ciljevima, nego što ćete želeti da upoznate nekog novog.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Zdravlje će vam biti osetljivo, pa vam se savetuje da izbegavate duži boravak na vetru i hladnoći i da se oblačite toplije. Potrebno je da boravite u toplim prostorijama sa dobrom ventilacijom. Bićete podložni prehladi, virusu gripa, a moguća je i osetljivost u predelu zglobova i kostiju, naročito u nogama. Ako mnogo sedite dok radite, potrebne su vam vežbe.

Savetuje vam se umerena ishrana, gde možete više puta na dan uzimati manje obroke. Doručak bi trebao da vam bude obavezan i da sadrži kaloričnu hranu. U to spadaju vitaminski šejkovi, kuvana jaja, slanina. Pijte više tešnosti, posebno čajeva sa dodatkom meda i limuna. Od povrća možete jesti spanać, ali i turšiju i kiseli kupus.

Srećni brojevi: 8, 14, 19, 23, 26
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.