Vodolija – mesečni horoskop za januar

ovanPosao

Biće posla već na samom početku godine. Ako radite u poslovima koji iziskuju komunikaciju, gledajte da ne upadnete u šablon, već poradite na kreativnosti i rečniku. To i jeste vaša jača strana, ali povremeno ste loše inspirisani i to ume da se oseti. U ostalim poslovima bićete solidni i vredni, mada se pad učinka oseća krajem meseca, zamor ili nešto drugo, šta god, ali gledajte da se brzo vratite na stare staze. Snaga volje vam je uvek bila jaka, mada varirajuća.

Ljubav

Ako ste u vezi
Vaša ćudljivost kvari svaki pokušaj harmonije u vezi. Stalno ste nezadovoljni nečim, a i kad se čini da zaista više ne možete da nađete ništa, vi uspete i taj mir da srušite. Za vas uvek postoji razlog za nezadovoljstvo. Sve to, zapravo, govori o vasem unutrašnjem nemiru. Vas ne hrani sklad i mir, već imate neutanaživu potrebu za neprekidnim hranjenjem duše i svog ega. Drugi moraju da budu emocionalni dragstor za umirenje vašeg nemira.

Ako ste usamljeni
Sami ste krivi za svoje stanje. Uglavnom je tako, mada sudbina ume često i sama da vlada, bez vaše “pomoći”. Ovog puta je krivica samo vaša. I ne pokušavajte da okrivite nikog drugog. Ispustili ste dragu osobu iz svog života nepovratno. Naići ce neko, ali kad zaslužite.

Zdravlje

Proverite stanje pluća, moguća upala bronhija. Svakako preporučujemo manje zamaranja i što vise ležanja u krevetu.

Srećni brojevi

10, 11, 15, 17, 30

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.