Vodolija – mesečni horoskop za Jul 2017.

Posao

DrageVodolije,

Početkom meseca, 2. jula, Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere pravi opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju tajni. To vas upozorava da izbegavate poslovanje sa ljudima sa one strane zakona i da izbegavate bilo kakve mahinacije, tajne kanale i nelegalne načine poslovanja. U protivnom se možete naći u nevolji i na gubitku, kako novca, tako možda i posla. Merkur od 6. do 26. jula prolazi kroz znak Lava i vaše polje partnerstva i javnosti. Doneće vam mnogo sastanaka i kontakata sa poslovnim partnerima gde ćete razmatrati planove u vezi načina realizacije zajedničkih poslova. Najviše će reči biti o logistici i načinu finansiranja. Vaši predlozi će biti većim delom prihvaćeni i uspećete da zaključite još jedan ugovor koji će vam u budućnosti doneti očekivani profit. Dogovori sa poslovnim partnerima će vam otvoriti mogućnosti da proširite vaše poslovanje ili lepezu vaših usluga. Bolji uspeh u poslovma će vam doneti i oglašavanje vaših usluga u medijima. Uspeh očekuje Vodolije koje se bave javnim i pravnim delatnostima, kao i konsaltingom.

Venera prolazi do kraja meseca kroz vaše polje zabave i kreativnosti, što će vam omogućiti da spojite ugodno sa korisnim i da radite ono što volite, kao i da da više vedrine i entuzijazma pristupate vašim radnim zadacima. Uspeh ćete ostvariti i kroz oblasti zabave, estrade, ugostiteljstva, kao i u svemu gde je potrebno da prikažete svoju kreativnost. Na finansijskom polju vas očekuje uglavnom povoljan period. Budite pažljivi 6. jula kada Sunce bude pravilo kvadrat sa Jupiterom, jer ćete biti skloni da ulazite u povećane troškove. Dobici vas očekuju 14. i 18. jula kada Merkur i Venera budu pravili pozitivne aspekte sa Jupiterom. Imaćete dobar osećaj za investicije i obrt novca, što će vam uvećati saldo na računu.

NezaposleneVodolije će uspeti da dobiju novi posao samo ako budu istrajni u učestvovanju na konkursima za zapošljavanje.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Zahvaljujući Merkur koji će veći deo jula prolaziti kroz vaše polje braka i partnerstava, bićete komunikativni i puni inicijative, što će prijati vašem partneru. Pronalazićete nova zajednička interesovanja i imaćete ideje o tome šta bi vam mogli biti sledeći zajednički ciljevi. Vaš partner će pozitivno reagovati na vaše predloge jer znate šta želi.

  1. jula će Merkur praviti trigon sa Saturnom što će vam doneti sklad i stabilnost u emotivnoj vezi. U skoro svemu ćete se dobro razumeti sa voljenom osobom i o svemu ćete se dogovarati. Bićete jedno prema drugom iskreni i otvoreni. Trigon Merkura sa Uranom 24. jula doneće vam neočekivanu priliku da odete na kraće putovanje i dobro se provedete.

Ako ste slobodni:

Venera koja prilazi kroz vaše polje zabave će vas motivisati da više izlazite, da se družite i da se zabavljate. Upoznaćete osobu koja će vas privući i koju ćete pokušati da osvojite. Otkrićete da imate slična interesovanja i da lako ulazite u komunikaciju o raznim temama. privući će vas intelekt te osobe. S druge strane ćete biti skloni da je idealizujete. Da biste otišli korad dalje ka ulasku u vezu, potrebno je da budete realni, jer ova osoba neće lako pristati na to.

Nešto starije Vodolije će prolaziti kroz razna iskušenja u pokušajima da osvoje osobu koja im se dopada. Baš kada pomislite da ste na korak do uspeha, druga osoba će se povući i nećete biti sigurni zašto je to uradila.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Sve do 20. jula će vaše zdravlje biti promenljivo i osetljivo. Potrebno vam je više kretanja i svakodnevne fizičke vežbe ili neki vid rekreacije. Ako buste statični i ne budete se dovoljno kretali, vaš imunitet će oslabiti. Izbegavajte da duže vreme boravite u klimatizovanim prostorijama u kojima je velika razlika u temperaturi u odnosu na spoljnu.

Kako vam je zdrava ishrana neophodna da biste mogli da poboljšate imunitet, uzimajte više meda i matičnog mleča. Pojačajte unos voća i vitamina. Najvažniji su vam u ovom mesecu vitamin E i B12. Od povrća konzumirajte šargarepu, po mogućstvu presnu. Smanjite unos mesa, a pojačajte ribu u ishrani i mlečne proizvode.

Srećni brojevi: 3, 8, 14, 19, 25

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.