Vodolija – mesečni horoskop za Jun 2017.

Drage Vodolije,

Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere ulazi 4. juna u znak Raka gde je slab i u padu. Prolaziće kroz vaše polje usluga. Ovo neće uticati toliko na smanjenje obima vašeg posla, već će više dovoditi do preopterećenja i otežanog odvijanja i napretka vaših radnih zadataka. Usporiće i razvoj vaših poslovnih planova. S druge strane, teškoće na koje ćete nailaziti odnose se samo na složenije i zahtevnije procese rada koji će od vas zahtevati više vremena i više ulaganja napora nego obično. To će vas navesti da pažljivo tragate za adekvatnim rešenjima i metodama rada. Sve ovo će, od vas zahtevati strpljenje, a upravo će vam strpljenje najviše nedostajati. Zbog ugovorenih rokova, bićete skloni da žurite i povlačite ishitrene poteze, što je upravo ono zbog čega ćete najviše grešiti, pa ćete morati da se nekim etapama radnih zadataka bavite više puta i krećete sa procesom rada iz početka. Na ozbiljnije prepreke nailazićete kada Mars bude pravio kvadrat sa Jupiterom, 25. juna, što će dovesti do sukoba interesa u odnosu sa pojedinim saradnicima.

Na polju novca je važno da pažljivo pristupite ugovorenim finansijskim obavezama i obratite posebnu pažnju na odnose sa poslovnim partnerima, saradnicima i uopšte poslovima koji uključuju više izvođača, koji su povezani na bilo koji način timskim radom. Na tom polju ćete imati promenljivu situaciju i biće vam teže da se uskladite sa tokovima novca. Poslovni i finansijski uspeh ostvariće one Vodolije koje se bave oblastima zabave, zanimanjima gde njihova kreativnost ima važnu ulogu, prosvetom, turizmom i trgovinom uvoznim proizvodima. Jedan poslovni i finansijski rizik može da vam se isplati na samom kraju meseca, 28. juna, kada Merkur bude pravio sekstil sa Marsom. NezaposleneVodolije će trebati da ulažu više napora, da na što više konkursa za zaposlenje učestvuju, kako bi ušle u uži izbor i dobile posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem braka i partnerstava prolaziće kroz znak Blizanaca do 21. juna, a do istog datuma će se tamo nalaziti i Merkur. To će vas činiti komunikativnim i zabavnim ali i površnim u svom pristupu voljenoj osobi. Vaše zajedničke trenutke ćete ispunjavati zabavnim aktivnostima ali ćete zapostaviti važne i prioritetne stvari u vezi. Sredinom juna će Sunce praviti opoziciju sa Saturnom, što će dovesti do neusklađenosti između vas i voljene osobe u vezi zajedničkih ciljeva. potrebno je da se potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rešenje za ono u čemu ne možete da postignete dogovor, kako to ne bi uticalo negativno na vešu vezu i dovelo do zahlađenja.

Ako ste slobodni:

Više će vas zanimati zabava i izlasci nego što ćete imati potrebu da započnete novu emotivnu vezu. Ljubavnim pitanjima ćete pristupati površno. Prijaće vam da se viđate sa osobom sa kojom možete da otvoreno razgovarate o raznim temama, od kojih su većina zabavne ali deo tih tema će biti povezan za vaša zajednička interesovanja. Vaše prijateljstvo sa tom osobom može da poprimi formu nečeg više od prijateljstva ali to može lako da dovede do razilaska i prekida odnosa. Nešto starije Vodolije će pokušati da započnu emotivnu vezu sa osobom koja im duže vreme privlači pažnju i deluje im kao adekvatan partner. Kada malo bolje upoznate tu osobu, uvidećete da malo toga imate zajedničko.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Mars će većim delom juna prolaziti kroz vaše polje zdravlja i znak Raka. Kako je Mars u Raku slab i u padu, osećaćete pad energije i vaš imunitet će biti oslabljen. Savetuje vam se da se bavite rekreativnim fizičkim aktivnostima kako biste svoju kondiciju održali u boljoj formi. Šetnja na čistom vazduhu i suncu i relreativni sportovi će vam prijati. Vaša ishrana zahteva pojačan unos gradivnih materija, kako biste pojačali energiju. Konzumirajte hleb i proizvode od integralnog brašna, pšenične klice i korensko povrće, kao što su krompir, šargarepa, keleraba i slično. Pojačajte unos jaja i crvenog mesa. Voće jedite u umerenim količinama. Potrebno vam je više tečnosti, na prvom mestu vode.

Srećni brojevi: 7, 11, 19, 23, 25

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.