Vodolija – mesečni horoskop za Mart 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

DrageVodolije,

Početak marta vam donosi nesuglasice sa saradnicima oko načina realizacije aktuelnih zadataka, što će biti prouzrokovano kvadratom Merkura sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Potrebno je da pažljivo pristupite dogovorima sa saradnicima. Sve gde budete bili nepromišljeni i i brzopleti doneće vam nove teškoće. 6. marta će Merkur ući u znak Ovna i vaše polje komunikacija, a za njim odmah sledeći dan i Venera. To će vam doneti nove ideje kako da predstavite svoje planove na radnim sastancima ali će vam doneti i nove izazove jer je Venera u Ovnu slaba i u izgonu. To će vaše sagovornike činiti teškim za saradnju. Biće skloni da često menjaju stavove i mišljenja.  Zbog toga će vam trebati dosta snage i strpljenja u poslovnim pregovorima. Na teškoće ćete nailaziti i u trgovini modnom konfekcijom i kozmetikom. 17. marta će Mars ući u znak Jarca gde je snažan i egzaltiran. To će vam doneti uspeh u oblastima zdravstva i usluga. Imaćete vam bolje uvide u to šta sprema vaša konkurencija i kako da joj doskočite. Ostvarićete bolju saradnju sa nadređenima.

U trećoj dekadi marta Sunce će praviti kvadrat sa Marsom. Vaši nadređeni će od vas zahtevati ulaganje više napora u nešto što vi smatrate manje važnim i što će vas usporiti u razvoju onoga što planirate. Na polju novca ćete imati srećne okolnosti početkom meseca zahvaljujući trigonu Venere i Merkura sa Jupiterom koji upravlja vašim finansijama. Ranije investicije će vam se višestruko isplatiti, što će znatno popraviti stanje na vašem računu. Nemojte da se opustite zbog ovoga i da postanete nemarni jer će Jupiter 9. marta krenuti retrogradno, što će usporiti obrt novca i prilive na vaš račun. Ako budete savesno upravljali vašim novcem i racionalno raspoređivali prihode i rashode kraj meseca ćete dočekati sa dobitkom.

Nezaposlene Vodolije će konkurisati za posao u velikoj firmi kojoj su potrebni timski igrači i iskusni saradnici. Na poslovima ovakve vrste imate najviše šansi za uspeh.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca koje vlada vašim poljem ljubavi i braka sa Neptunom na početku marta doneće vam jasne uvide u to šta je vašem partneru potrebno da bi se osećao voljenim i podržanim sa vaše strane. Potrudićete se da to pružite, što će vašem partneru prijati i uzvratiće vam prijatnim iznenađenjem. To će vam omogućiti bolji sklad u vezi i više radosti.

Oko sredine marta će Sunce praviti sekstil sa Plutonom i trigon sa Jupiterom, što će vas činiti prilagodljivim u odnosu na potrebe voljene osobe i optimistički raspoloženim u svemu gde se zajedno budete angažovali. Više ćete izlaziti i imaćete vremena za zabavu. Krajem meseca su moguće prolazne nesuglasice jer ćete jedno drugome nametati dominaciju.

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi marta Merkur pravi konjunkciju sa Venerom što vam donosi poznanstvo sa osobom koja je po nečem drugačije od većine drugih koje poznajete. Prepoznaćete u njoj nešto blisko vama. Na prvom mestu originalnost i ideje koje su ispred svog vremena. S jedne strane ćete imati otvorene razgovore o raznim temama i dobro ćete se razumeti, dok će vam s druge strane biti teško da probudite dublje emocije. Još je rano da razmišljate o vezi. Budite strpljivi.

Nešto starije Vodolije imaće kratku ali uzbudljivu avanturu. Sve će se odigrati brzo na jednoj zabavi. Nakon toga ćete se videti još nekoliko puta. Saznaćete da je osoba iz drugog mesta, da je zauzeta i da se vraća. Neće želeti dalji kontakt.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Tokom prve polovine marta će vam biti osetljiv urogenitalni trakt. Potrebno je da izbegavate duži boravak na vetrovitom i vlažnom vremenu. Pijte više čajeva za čišćenje mokraćnih kanala. Ako imate kamen u mokraćnoj bešici ili bubrezima, moglo bi da dođe do pokretanja i bolova. U drugoj polovini marta će vam zdravlje biti stabilnije i imunitet ojačan.

Poželjno je da vam ishrana sadrži dodatke koji služe čišćenju štetnih materija iz organizma. Za to su vam najbolje morske alge, kombuha i kefir. Svakodnevna ishrana treba da sadrži više povrća kao što su grašak, spanać i brokoli. Zelena salata će vam prijati. Meso, brzu hranu, testenine, grickalice i slatkiše izbegavajte. Pijte više vode i čajeva i pojačajte A vitamin.

Srećni brojevi: 3, 8, 14, 19, 25
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.