Vodolija – mesečni horoskop za Novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

DrageVodolije,

Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere prolaziće tokom novembra kroz znak Vage gde je u izgonu i slab. Biće vam potrebno više vremena i upornosti kako biste ostvaruili planirane ciljeve. U tome će vam najviše pomoći otvorenost na kompromise i strpljenje. Kroz vaše polje posla će prolaziti Jupiter i Sunce, a Venera će ovde ući 7. novembra. Zbog toga će vam polje posla biti naglašeno u ovom mesecu. 9. će Sunce praviti sekstil sa Plutonom što vam pruža pogodnosti da poboljšate saradnju i da ostvarite dobar profit, veći od očekivanog. Saradnja sa ustanovama zatvorenog tipa ali i nešto što ide nezvaničnim i tajnim kanalima će unaprediti vaš posao. 13. će Venera i Jupiter biti u konjunkciji u vašem polju posla. Uspešno ćete započeti jedan projekat gde ćete dobiti ulogu koordinatora i vodeće ličnosti. Ovo će od vas zahtevati prihvatanje većih odgovornosti. Vaše rukovodeće sposobnosti i kreativnost će doći do pojačanog izražaja. Druga polovina meseca vam nije povoljna za poslovna putovanja. Nedostajaće vam podrška 19. kada će Mars biti u kvadratu sa Plutonom.

Na polju novca vas očekuje napredak, pod uslovom da izbegavate rizične investicije. Najviše dobitaka ćete imati kroz oblasti saradnje i timskog rada. Možete ostvariti profit i kroz saradnju sa jednim inostranim partnerom, kao i kroz promet nekretninama. Ako se bavite zdravstvom, imaćete više mogućnosti da ostvarite obimniji platni promet, koji bi se mogao uvećati ako se bavite farmacijom, hemijskom industrijom ali i trgovinom energentima. U drugoj polovini novembra izbegavajte neklegalne tokove novca i poslovanje sa ljudima koje ne poznajete dovoljno i koji vam deluju sumnjivo, jer su moguće prevare kojie vam mogu naneti gubitke. Stabilne finansije vas očekuju krajem meseca.

NezaposleneVodolije će imati vrlo povoljne prilike da dobiju nov posao koji bi mogao da bude za stalno, a koji bi zadovoljio njihove potrebe i očekivanja.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi i braka praviće 3. novembra sekstil sa neptunom, što će u vama probuditi potrebu za romantičnim trenucima uz voljenu osobu. To će vašeg partnera prijatno iznenaditi jer nije navikao da pokazujete taj skriveni deo vaše prirode. Prijaće vam više intimnih trenutaka udvoje, posebno u večernjim i popodnevnim satima.

U drugoj polovini novembra ćete se posvetiti ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Predložićete partneru zajedničke izlaske na mesta za koje znate da vaš partner voli da posećuje. Moguće je i vikend putovanje na turističku destinaciju. Sunce će 22. novembrta ući u znak Strelca i vaše polje prijatelja, pa ćete se više družiti i posećivati zajedničke prijatelje.

Ako ste slobodni:

Sunce će 9. novembra praviti sekstil sa Plutonom. Pojačaće se vaše simpatije prema osobi koja vas duže vreme privlači i preduzećete više inicijative da joj se približite i privučete pažnju na sebe. U tome ćete imati uspeha. Započećete razgovore, a ubrzo će vam vaša simpatija priznati da nije slobodna i da je tajno zaljubljena u vas. Počećete da se viđate u tajnosti i ući ćete u tajnu vezu. Biraćete intimna mesta za vaše susrete koji će biti ispunjeni strastima.

Nešto starije Vodolije će više biti zainteresovane za druženje, izlaske sa prijateljima i slobodne, neobevezne susrete i avanture. Sa osobom koju poznajete iz zajedničkog društva ćete započeti kratku avanturu koja će vas oboje zadovoljiti.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Tokom novembra će vam zdravlje biti uglavnom stabilno. Vaša kondicija će samo biti slabija, zbog čega biste trebali da se angažujete oko nalaženja vremena za fizičke aktivnosti. Odlazak u teretanu ili svakodnevne šetnje bi vam prijale. Smetaće vam vlažan vazduh, pa je poželjno da boravite u dobro provetrenim prostorijama sa suvljim vazduhom.

Potrebna vam je ishrana koja regeneriše vaš organizam i omogućuje vam bolju probavu. Koristite dodatke ishrani koje će služiti za iznbacivanje nagomilanih materija koje bi mogle da budu toksične. U tu svrhu koristite mekinje i morske alge, kao i zeleni čaj. Konzumirajte više povrća, kiselog kupusa, spanaća i blitve. Smanjite mleko i mlečne proizvode.

Srećni brojevi: 9, 14, 18, 23, 26

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.