Vodolija – mesečni horoskop za Oktobar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

DrageVodolije,

Poboljšaćete i ubrzati razvoj vaših poslovnih planova i projekata zahvaljujući trigonu Marsa koji vlada vašim poljem posla sa Plutonom, već na početku okotobra. To će vas činiti prilagodljivim u odnosu na dešavanja na tržištu. Bićete prodorni u svojim akcijama i umećete da vrlo jasno i precizno sagledate na šta konkretno da se usmerite i kako da odredite prioritete. Osim toga ćete imati dobar osećaj za finansijska ulaganja i tokove novca. 10. oktobra Jupiter ulazi u znak Škorpiona i vaše polje posla i karijere. Biće vam lakše da plasirate vašu poslovnu ponudu i da proširujete lepezu vaših usluga, što će vam dati priliku da zauzmete bolje pozicije, čak i da napredujete u karijeri. Ostvarićete uspešnu saradnju sa osobama koje su na važnom poslovnom položaju i koje vam mogu pomoći u realizaciji onoga što bi vam donelo viši društveni status. Uspeh vas očekuje u saradnji sa inostranim partnerima u oblastima veletrgovine i saradnji sa obrazovnim i naučnim institucijama. 26. oktobra Sunce pravi konjunkciju sa Jupiterom, što vam lako može doneti uspon lestvicama karijere.

Umećete da savesno i realno kalkulišete i nalazite način da uvećate saldo na vašem računu. Važno je da zatvorite jednu finansijsku konstrukciju što se duže vreme odvija usporeno i ometa vas da investirate u nove oblasti. To će vam lakše poči za rukom kada Jupiter koji vlada vašim poljem novca uđe u znak Škorpiona i u vaše polje posla. Doneće vam sveže prilive novca i otvoriće vam nove kanale kroz koje ćete moći da obrćete finansije. U drugoj polovini oktobra ćete imati povoljnu saradnju sa bankama i finansijskim institucijama uopšte, kao što su investicioni fondovi i osiguravajuće kuće. Upravo od akcija osiguranja možete uvećati svoj profit. Bićete u mogućnosti i da nešto uštedite, što će vas obradovati.

NezaposleneVodolije će razmatrati mogućnost da pokrenu sopstveni posao. Ako ne budu imali uslove za to, imaće povoljne uslove da nađu novi posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Pružaćete voljenoj osobi više pažnje, pomoć i podršku, što će vas zbližiti i motivisati da razgovarate o novim zajedničkim planovima. Prijalo bi vam i da otputujete na kraći izlet i provedete par dana zajedno, daleko od svakodnevnih gužvi i poslova. Oboje ćete biti raspoloženi da posetite jedno poznato turističko mesto koje odavno želite da vidite.

Vaša emotivna veza će se odvijati stabilno i bićete ispunjeni srećom, a voljenoj osobi ćete poklanjati osećanja bez rezerve. Dogodiće vam se trenutak kada oko nečega nećete moći da se složite ali ćete to rešiti kompromisom. Krajem meseca ćete uspeti da ostvarite jedan važan zajednički cilj, što će podići kvalitet vaše veze na viši nivo, na obostranu radost.

Ako ste slobodni:

U oprvoj dekadi oktobra ćete imati pogodne šanse da započnete emotivnu vezu sa osobom koja vas duže vreme privlači i oko koje se trudite. Merkur će biti u konjunkciji sa Suncem 8. u mesecu, što vam je pogodan dan za započinjanje veze. Sam početak će biti pun uzbuđenja ali i pomalo nestabilna, jer će vam se s svremena na vreme dešavati situacije na koje niste navikli. Ako se prilagodite do kraja meseca karakteru vašeg partnera, veza će krenuti pozitivnim tokom.

Nešto starije Vodolije će upoznati nekog novog ko će zaokupiti njihovu pažnju lepim izgledom, kulturnim ponašanjem i inteligencijom. Potrebno je da prilično zablistate kako biste vašu simpatiju zainteresovali za sebe.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Kako bi vam zdravlje bilo stabilno potrebno je da rasporedite svakodnevne aktivnosti tako da imate dovoljno vremena za sebe i odmor. Posebno vam je potrebno tokom dana više kratkih pauza tokom bavljenja radnim i privatnim aktivnostima. Biće vam osetljiva pluća i disajni sistem, pa izbegavajte duži boravak na vetru i kiši. Toplije se oblačite.

Ishranu pojačajte kaloričnim namirnicama kao što su pasulj ali ne previše začinjen, već sa dodatkom povrća i čorbast. Takođe pojačajte unos mesa i ribe. Umanjite unos brze hrane, mesa sa roštilja i slatkiša. Takođe izbegavajte peciva, posebno slana i uopšte hranu koja sadrži višak soli. Uzimajte veće količine C i E vitamina.

Srećni brojevi: 4, 7, 12, 16, 20

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.