Vodolija – mesečni horoskop za Septembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

DrageVodolije,

Venera će do 20. septembra prolaziti kroz vaše polje javnosti i partnerstava. Bićete preduzimljivi u odnosima sa poslovnim partnerim i klijentima. Nastupaćete ljubazno i umećete da se adekvatno postavite u odnosu na njihove potrebe, što će vam doneti više uspeha u zajedničkim poslovima. Ostvarićete bolju saradnju sa osobama koje se bave lepotom, kao što su kozmetičari, frizeri, spa-centri, a svoj uspeh ćete uvećati ako se sami bavite navedenim oblastima. Merkur 5. septembra kreće direktno u vašem polju partnerstava. Ono što ste silom prilika bili primorani da odložite u vezi dogovora sa potencijalnim poslovnim partnerima i sklapanja novih ugovora, sada ćete moći da nastavite i da nadoknadite propušteno. nemojte da gubite vreme, već se potrudite da do 16. septembra obavite sve potrebne pregovore oko novih zajedničkih projekata. Tog dana će Merkur praviti konjunkciju sa Marsom, kada je najbolje vreme za pokretanje nečeg novog, kao i za zajedničke investicije u nove poslovne poduhvate. 24. septembra izbegavajte sumnjive ljude i njihove poslovne ponude.

Mars će 5. septembra da uđe u znak Device i vaše polje platnog prometa, a 10. će mu se ovde pridružiti Merkur. To je povoljan znak da se potrudite da poboljšate priliv novca na vaš račun i da umanjite vaša dugovanja poveriocima. Sve će zavisiti od vašeg truda, upornosti, plana koji napravite i taktike. 15. septembra će Venera praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem finansija. Dobru zaradu ćete biti u prilici da ostvarite kroz saradnju sa inostranim partnerom, a poslovna putovanja će vam takođe doneti željene rezultate. Krajem septembra vas očekuju izazovni aspekti na polju novca i platnog prometa, pa vam se savetuje da izbegavate rizične investicije i velike transakcije jer su mogući gubici.

NezaposleneVodolije će dobiti mogućnost da se oprobaju u oblasti usluga, posebno onih vezanih za lepotu i dizajn, gde će dobiti i šansu za stalan posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Dok Venera prolazi kroz znak Lava i vaše polje braka i partnerstava imate povoljne uslove da uživate u zajedničkim trenucima uz voljenu osobu i ostvarite najlepše želje u ljubavi. U tome će vam značajnu pomoć pružiti sekstil Venere sa Jupiterom 15. septembra. Iznenadite partnera putovanjem na egzotičnu destinaciju. Odlično ćete se provesti.

Drugu polovinu septembra ćete najbolje iskoristiti ako se posvetite zajedničkim ciljevima. Znaćete kako da voljenu osobu pokrenete i ulijete joj podršku i dobro raspoloženje. Iskoristite vreme za više zajedničke zabave i aktivnosti u kojima oboje uživate. Važno je da slobodno vreme provodite tako što ćete jedno drugom pružati podršku za nova životna ostvarenja.

Ako ste slobodni:

Susret sa osobom sa kojom ste ranije bili u emotivnoj vezi probudiće nekadašnje simpatije i navešće vas da razmislite o tome da li bi bilo dobro da joj pružite novu šansu. Iz kraćeg razgovora tokom susreta ćete lako zaključiti da je vaša bivša simpatija zainteresovana i dalje za vas. Savet je da dobro razmislite i da ne žurite. Ono što je u prošlosti dovelo do razilaska i dalje je negde prisutno kao potencijalna pretnja. Ne očekujte previše da se ne biste razočarali.

Nešto starije Vodolije će dobiti šansu da započnu novu emotivnu vezu, jer postoji osoba koja želi vezu sa vama. Vi nećete biti dovoljno zainteresovani, pa ćete odugovlačiti. Ako se ubrzo ne odlučite, neko drugi će zauzeti vaše mesto.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Potrebno je da viša pažnje obratite svom zdravlju jer će biti promeljivo i osetljivo. Vaš imunitet će biti u padu. Kako biste izbegli zdravstvene tegobe, potrebno je da poradite na fizičkoj kondiciji i da izbegavate ono što kod vas izaziva stres. Više odmarajte i praktikujte sistem lakših fizičkih vežbi i šetnju na čistom vazduhu. To će pozitivno uticati na vas.

Tokom septembra vam je najvažnije da se hranite zdravo i da uvdete novu disciplinu u vaš režim ishrane, jer će vam probavni sistem biti osetljiv. Uzimajte namirnice koje vezuju i čiste štetne materije iz vašeg organizma. To mgu biti morske alge i mekinje. Konzumirajte sveže voće, ribu i pšenične klice. Slatkiše znatno umanjite.

Srećni brojevi: 9, 11, 16, 20, 23

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.